'Real Madrid gaat noodgedwongen enkele sterren verkopen om Mbappe binnen te halen'

04 mei 2020 15:40

De interesse van Real Madrid in Kylian Mbappe is al langer gekend en de Spaanse club wil er dan ook alles aan doen om de Franse superster binnen te halen.

Daarom hebben ze bij Real Madrid enkele sterren in de uitverkoop gezet. Naast de gebruikelijke namen die aan een vertrek gelinkt worden zoals Mariano Diaz, Lucas Vazquez en Gareth Bale, zouden nu ook James Rodriguez, Marcelo en Luka Modric mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Vooral de namen van Marcelo en Luka Modric komen als een verrassing. De twee oudgedienden zijn al jarenlang sterkhouders in het Madrileense elftal, maar moeten het bekopen na een mindere periode.

In Madrid zijn ze ervan overtuigd dat Ferland Mendy en Fede Valverde de plek van de twee ervaren rotten zullen innemen en dus willen ze beide verkopen nu ze nog ietwat geld waard zijn.

Met dat geld wil Real Madrid hun gedroomde transfertarget Kylian Mbappe binnenhalen. De Franse aanvaller staat al langer op het verlanglijstje van de Spaanse club en Real Madrid zou bereid zijn enorm ver te gaan voor de 21-jarige aanvaller. 

Jens Nimmegeers

Ligue 1 \\ La Liga \\ PSG \\ Athletic de Bilbao \\ Real Madrid
 
 
Reacties.