Moet Moeskroen op zoek naar een nieuwe trainer?


Foto: © photonews 19 mei 2020 13:11

Moeskroen heeft er een rustig seizoen opzitten en kan dus al een hele poos uitkijken naar het volgende seizoen. De club ziet wel heel wat spelers vertrekken en de kans is niet onbestaande dat ook de trainer opstapt.

Het belooft een drukke zomer te worden voor Moeskroen. De Waalse club ziet heel wat spelers vertrekken en moet op zoek gaan naar waardige vervangers. Zo zullen geleende sterkhouders zoals Diogo Queiros, Aleix Garcia, Kevin Wimmer, Lasse Sobiech en Stipe Perica volgend seizoen niet meer te bewonderen zijn in de rood-witte kleuren. 

Maar Moeskroen moet misschien ook op zoek naar een nieuwe trainer. Bernd Hollerbach zou het gehad hebben met de club en wil zijn contract niet uitdoen. Oorzaak zijn de bezuiningingen die de club genoodzaakt zag om door te voeren.

Zo ging het budget van 8 miljoen euro naar 5 miljoen euro en dat zou de ambitieuze Duitser niet zien zitten. Daarnaast zou het vertrek van Maria Wallenborn, waarmee Hollerbach al sinds 2014 met samenwerkte, de Duitser stevig tegen de borst hebben geschoten. 

Jupiler Pro League \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.