Hazard en Courtois gaan Lukaku bekampen in solidariteitscup

19 mei 2020 13:55

Real Madrid, Inter Milaan en Bayern München gooien de handen in elkaar om samen de solidariteitscup te organiseren. Een internationaal event met als doel de hardwerkende mensen in de zorg een hand onder de riem te steken.

Overal ter wereld komen de mensen in de zorg handen te kort momenteel om het coronavirus te bestrijden. Zij zijn ondertussen al maandelang dag in, dag uit bezig met het strijden tegen Covid-19. Daarom komen de drie Europese grootmachten nu met een initiatief.

De European Solidarity Cup zijn drie benefietwedstrijden tussen de drie clubs, waarvan de opbrengsten integraal naar de zorg gaan in Italië en Spanje, de twee landen die het hardst getroffen zijn tijdens deze coronacrisis.

De wedstrijden hebben nog geen datum, aangezien de clubs nog afwachten tot er weer wedstrijden met publiek gespeeld mogen worden. Wat wel al vast staat is de locatie. Real Madrid zal Inter Milaan thuis ontvangen, Inter Milaan ontvangt Bayern Munchen en Bayern München zal gastheer zijn voor Real Madrid.

Tijdens deze wedstrijden zullen mensen in de zorg in de bloemetjes worden gezet. De clubs willen graag dat deze onbezongen helden een blijk wordt gegeven van respect, dankbaarheid en solidariteit.

Bundesliga \\ Serie A \\ Primera Division \\ Inter Milaan \\ Bayern München \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.