'Chelsea snoept Duitse topspeler weg voor de neus van Liverpool"

04 juni 2020 21:32

Liverpool rijgde het voorbije jaar de successen aan mekaar, maar zal nu toch even flink balen. Het zag er immers naar uit dat de Reds komende zomer Timo Werner zouden overnemen van Red Bull Leipzig. Niet alleen gaat die transfer niet door, de Duitser is rond met een concurrent.

Volgens Bild gaat Werner trekt na afloop van het huidige seizoen zo goed als zeker naar Chelsea. De spits van Leipzig zou al een akkoord hebben met de Londense club. Er ligt voor hem een contract van liefst vijf jaar klaar bij Chelsea.

De ploeg van manager Frank Lampard kan wel wat versterking gebruiken wil het opnieuw een grootmacht worden in Engeland en kan ook terug meer financiële middelen vrijmaken. Dat Chelsea op het punt staat om Werner vast te leggen, is wel opvallend.

Kort op de bal

De aanvaller had immers zijn voorkeur uitgesproken voor Liverpool. De belangstelling van de leider in de Premier League zou door de coronacrisis afgenomen zijn en dat gaf Chelsea de kans om kort op de bal te spelen. Een nieuwe offensieve troef strijkt straks dus neer op Stamford Bridge. Timo Werner maakte dit seizoen al 25 doelpunten.

Premier League \\ Bundesliga \\ Liverpool FC \\ Chelsea \\ RB Leipzig
 
 
 
Reacties.