Balotelli niet meer welkom bij Brescia? Spits mag niet komen trainen

09 juni 2020 14:15

Het huwelijk tussen Mario Balotelli en Brescia staat op een laag pitje. De excentrieke aanvaller mocht vandaag zelfs niet binnen op de training van de club, al zou de bureaucratie daar de schuldige van zijn.

Om twintig voor 9 meldt Mario Balotelli zich op het trainingscentrum van Brescia, ruim op tijd. Maar toch stuurt een assistent hem opnieuw naar huis. "Zeg nu nog eens dat ik niet wil trainen", zei Balotelle aan een aantal aanwezige journalisten.

Balotelli zou echter wel welkom zijn bij de club. De bureaucratie zou aan de basis liggen van het feit dat de spits niet welkom was. Balotelli stuurde maandagavond om 21u30 een attest van genezing door van zijn maag- en darmontsteking. Maar zijn mailtje kwam buiten de werkuren van de administratie toe, waardoor de aanvraag niet tijdig verwerkt kon worden. Als hij zich tijdens de training zou bezeren, was hij niet verzekerd, klinkt het bij de club.

Een heel flauw excuus? Daar lijkt het alleszins wel op. Eerder liet Brescia-voorzitter Cellino al weten dat hij het contract van Balotelli eenzijdig wou verbreken. De aanvaller heet nog een contract lopen tot het einde van het seizoen 2021-2022.

Serie A \\ Brescia \\ Italië
 
 
 
Reacties.