Antwerp wil na Butez en Verstraete héél fors uithalen en haalt voormalige smaakmaker terug naar België


Foto: © photonews 24 juni 2020 19:19

Antwerp FC werkt achter de schermen aan een absolute toptransfer. Het stamnummer één is ervan overtuigd dat Junior Edmilson binnenkort op de Bosuil voetbalt.

De interesse van Antwerp FC in Junior Edmilson dateert al van enkele maanden geleden. Luciano D’Onofrio liet de telefoonlijn met de flankaanvaller al die tijd open liggen. 

En het is tijd om toe te slaan. Ook Edmilson zelf staat open voor een terugkeer naar Belgë. De flankaanvaller wil de woestijndollars links laten liggen in de hoop een EK-selectie te versieren. 

Ook Standard deed de voorbije mercato’s meerdere pogingen om Edmilson terug te halen, maar de Rouches zijn financieel niet slagkrachtig genoeg om toe te slaan.  Paul Gheysen wil met Antwerp dan weer dé laatste stap zetten om mee te spelen voor de prijzen. 

Hét doel: de titel

De Great Old en Edmilson staan volgens onze bronnen dichtbij een persoonlijk akkoord. Antwerp hoopt eerst nog enkele miljoenen vrij te maken met een verkoop van Didier Lamkel Zé. En dan ligt de baan voor Edmilson richting Deurne-Noord helemaal open.

Beker van België \\ Antwerp \\ Al-Duhail SC
 
 
 
Reacties.