Thorup ziet dat vervanger van David al in de Gentse kern rondloopt: "Waarom zou hij dat niet opnieuw kunnen worden?"


Foto: © photonews 27 juni 2020 08:21

KAA Gent toonde zich al de meest bedrijvige topclub in België op de transfermarkt. De Buffalo's leggen de lat nog een stukje hoger komend seizoen. Dat zou dus, na het behalen van de tweede plaats vorig seizoen, de titel moeten betekenen.

Coach Thorup wil er alleszins vol voor gaan:  "Natuurlijk zijn de nieuwe ambities realistisch", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Als je vorig jaar twee teams moest opnoemen die in het seizoen lof kregen, dan kwam je uit bij Club Brugge en AA Gent.

"Dus ik denk wel dat die ambitie realistisch is. Als je beter wil worden, dan moet je bepaalde dingen durven veranderen. Of uitzoeken welke verandering een verbetering kan zijn."

David

Veel zal natuurlijk afhangen van het al dan niet vertrek van Jonathan David. Al hoeft het verlies van de Gentse topschutter niet meteen een drama te betekenen volgens de Noorse T1.

"Als hij zou weggaan, zijn er mogelijkheden om hem te vervangen. Roman Bezus speelde veel matchen op die positie en Giorgi Chakvetadze was ooit een golden boy, dus waarom zou hij dat niet opnieuw kunnen worden?"

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.