Transfer Meunier is al beklonken, maar de Rode Duivel zou toch nog de Champions League-wedstrijden met PSG afwerken

28 juni 2020 17:14

Thomas Meunier speelt vanaf volgend seizoen voor Borussia Dortmund, daar bestaat geen twijfel meer over. Toch zou de rechtsachter nog enkele wedstrijden met PSG willen afwerken.

Dortmund-CEO Watzke gaf aan dat Meunier nog overweegt de resterende wedstrijden van de huidige Champions League-campagne nog af te werken met PSG. Eerder weigerde Meunier al een contractverlenging voor twee maanden, waardoor hij nu al bij Dortmund kon tekenen.

Watzke gaf aan er geen enkel probleem van te maken moest de Rode Duivel alsnog beslissen voor PSG uit te komen. Dat zou wel betekenen dat hij de voorbereiding bij de Duitse club mist.

"Wij vinden het niet erg dat Meunier nog een paar wedstrijden voor PSG zou spelen. Er resteren hem nog drie wedstrijden om de Champions League-titel te pakken. Wij willen dat niet in de weg staan. Meunier wil nog even alles geven voor een club waar hij jaren heeft gespeeld, dat snappen wij wel."

Over de vermoeide benen van Meunier maakt Watzke zich ook geen zorgen. "Hij heeft al voldoende rust gehad. Na drie wedstrijden kan hij gewoon de voorbereiding bij ons aanvatten."

Jens Nimmegeers

Bundesliga \\ Ligue 1 \\ PSG \\ Borussia Dortmund
 
 
Reacties.