Keert Benoit Poulain terug naar België? "Er is contact met meerdere clubs uit Jupiler Pro league"


Foto: © photonews 10 juli 2020 20:15

Nadat zijn contract bij Club Brugge afliep, trok Benoit Poulain richting Kayserispor. Zijn Turks avontuur zat er na zes maanden al op en de Franse verdediger is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Sinds begin januari zit de verdediger al zonder club en Poulain is dus nog steeds op zoek naar een club. "Ik voel me goed en ben fit. Ik wil ergens bij een club aansluiten en de voorbereiding meemaken."

Poulain gaat niet zomaar bij een club tekenen, hij wacht geduldig de juiste ploeg af. "Ik zoek een ploeg waar ik het volste vertrouwen geniet en waar er een mooi project wordt voorgesteld. Mijn schouders onder dat project zetten en mijn ervaring doorgeven, dat wil ik."

De voormalige verdediger van Kortrijk en Club Brugge zou kunnen terugkeren naar België. "Er speelt wel wat interesse vanuit Frankrijk en België, maar een concreet aanbod hebben we niet gehad. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar die twee landen. Maar als er voor augustus uit die twee landen geen aanbod komt, dan richt ik mijn pijlen op andere competities."

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Club Brugge \\ Eupen \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.