Zinedine Zidane zit met de handen in het haar, slechts drie volwaardige verdedigers straks aan de aftrap

10 juli 2020 17:49

Real Madrid en Zinedine Zidane zitten met de handen in het haar, al zijn het er niet veel. De Franse oefenmeester moet het straks zien te rooien met amper drie verdedigers.

Door de schorsingen van Sergio Ramos en Dani Carvajal en de blessure van Marcelo heeft Zinedine Zidane straks enkel de beschikking over Eder Militao, Ferland Mendy en Raphaël Varane, die net terugkomt van blessure. Zidane nam voor de zekerheid al twee jongens van de beloftenploeg mee, met Javi Hernandez en Miguel Guttierez, maar in de laatste weken lijkt Zidane niet te veel te willen experimenteren.

Tegen Alaves moet een overwinning normaal gezien geen probleem zijn. De ploeg wist nog geen punt te pakken sinds de heropstart van de competitie en zette hun trainer onlangs op straat. Maar Alaves zou wel eens kunnen profiteren van de verzwakte verdediging van Real Madrid.

Want het is nu net die stabiele defensie die Real Madrid al wekenlang de overwinning bezorgt. Zidane zal wat moeten schuiven en waarschijnlijk zal Lucas Vazquez, vanwege zijn werkkracht op de rechtsachterpositie komen te staan. Samen met de wisselvallige Militao toch geen al te sterke tandem.

Kan Alaves profiteren van de vele afwezigheden achteraan bij Real Madrid en de drie broodnodige punten mee naar huis nemen? Meldt u dan nu aan bij BETFIRST en zie uw inzet van 100 euro omgezet worden in een winst van 1525 euro. 

Primera Division \\ Alaves \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.