Anderlecht heeft misschien wel ander plannetje klaarliggen voor Vanden Borre

15 juli 2020 12:21

Anhony Vanden Borre zijn laatste wedstrijd dateert al van 2017. Ondertussen traint hij al even mee bij Anderlecht, maar een contract zit er voorlopig nog niet in. Al blijft hij wel hard werken op het trainingsveld.

"Met Anthony weet je het nooit, maar een comeback zou wel heel miraculeus zijn", zeggen insiders van Anderlecht bij HLN. 

CEO Karel Van Eetvelt had al gezegd Vanden Borre nog nuttig kan zijn voor Anderlecht. "Hij is een kind van het huis en kan ons nog zeker van nut zijn", klonk het enkele weken geleden nog. Eerder vanmorgen kwam het nieuws al naar buiten dat ze bij Anderlecht hun verdediging gaan afslanken aangezien ze er nu te veel hebben.

Jeugdtrainer

Met Vanden Borre er nog eens bij, zitten ze bij paars-wit al aan 11 verdedigers.  Maar aangezien 'het een mirakel' zou zijn als hij terug zou keren als speler, wordt er in de wandelgangen gefluisterd dat hij weleens aangesteld zou kunnen worden als jeugdcoach bij paars-wit.

Ongeacht wat ze met hem van plan zijn, zou Vanden Borre zelf het liefste bij Anderlecht blijven. Vrienden getuigen dat de rechtsachter ruim tien kilo kwijt is gespeeld door mee te trainen bij RSCA en dat hij het niet meer wilt opgeven.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.