🎥 Ex-Genkspelers schitteren voor Atalanta in klinkende zege


Foto: © photonews 15 juli 2020 06:31

Bij Atalanta draait de machine op volle toeren. Op een gelijkspel tegen Juventus na, pakte de club uit Bergamo 21/21 na de coronabreak. Dinsdag werd er gewonnen tegen Brescia en daar hadden ex-Genkspelers Malinovksy en Castagne een groot aandeel in.

Ruslan Malinovsky heeft zichzelf in de basis gewerkt bij Atalanta en haalt iedere week meer en meer rendement. Tegen Brescia leverde de Oekraïener na anderhalve minuut meteen de assist voor de 1-0.

De 3-1 was van volledige ex-Genkmakelij. Castagne met een pass naar Malinovsky en de middenvelder pakt uit met zijn handelswerk: een ver, onhoudbaar afstandsschot.

Maar daar stopt het niet want ook voor de 5-1 leverde Malinovsky de assist. Met een gemeten steekpass zet hij Pasalic alleen voor doel en die faalt niet.

Degradatie lonkt voor Brescia

Brescia kwam wel twee keer tot scoren maar kreeg er dus ook zes binnen bij Atalanta. Voor de Noord-Italiaanse club is de degradatie nu wel heel dichtbij. Met nog 5 wedstrijden te gaan, is de kloof met de 17e Genoa 9 punten. Genoa speelt woensdag op het veld van Torino.

Serie A \\ Brescia \\ Atalanta
 
 
 
Reacties.