'Spaanse bekerhouder wil grote kuis houden in kleedkamer en ontdoet zich van grote namen'

15 juli 2020 06:16

Bij Valencia draait het allerminst op rolletjes dit seizoen. Vorig jaar werden ze nog 4e en werd de Spaanse beker gewonnen, dit jaar lijkt Valencia zich niet eens te plaatsen voor een Europese competitie. Volgens de bestuurskamer ligt de fout in de kleedkamer.

Want Valencia wilt zich ontdoen van enkele zware contracten, dat weet de Spaanse krant Cope. Voorzitter Anil Murthy wil er alles aan doen om Valencia volgend jaar opnieuw richting de Champions League te krijgen. Enkele weken geleden werd trainer Celades nog ontslagen en nu wil hij dus grote kuis houden in de kleedkamer.

Een eerste opvallende naam op de 'zwarte lijst' is die van kapitein Parejo. De aanvoerder heeft nog een contract liggen van twee jaar maar zou op gespannen voet staan met de voorzitter. Real Betis, Villarreal en Sevilla zouden geïnteresseerd zijn.

Maar ook spits Rodrigo mag vertrekken van de voorzitter. Rodrigo was dit seizoen goed voor 4 doelpunten en 9 assists, maar vooral enkele uitspraken aan het adres van voorzitter Murthy zouden hem nu de das omdoen. Verder mogen ook Jasper Cillessen, Coquelin, Sobrino en Correia beschikken.

Primera Division \\ Valencia CF \\ Espanyol Barcelona
 
 
 
Reacties.