Akkoord met Eleven Sports: competitie '20-'21 in 1A te bekijken op Proximus, enkel concurrent nog zonder rechten

17 juli 2020 18:23

Eleven Sports maakte reeds de commentatoren bekend voor de competitiewedstrijden in het seizoen 2020-2021. Wat ook al vaststond, is dat de wedstrijden tevens te bekijken zouden zijn op Orange. Nu heeft Eleven Sports zoals verwacht ook een akkoord bereikt met Proximus.

Enkele dagen geleden geraakte al bekend dat de deal tussen Eleven Sports en Proximus zo goed als in kannen en kruiken was. Eleven Sports heeft nu zelf bekendgemaakt dat de voetbalwedstrijden uit de hoogste klasse ook op Proximus zullen te bekijken zijn.

Het gaat overigens niet enkel om een akkoord voor wedstrijden uit 1A. Ook voor wedstrijden uit 1B kan u op Proximus afstemmen, net als voor de Super League, de Supercup en de Proximus eProleague. Het is een overeenkomst voor vijf jaar. Ook La Liga, Serie A, de Bundesliga en de FA Cup zitten in dit pakket.

Wat met Telenet?

Nadat Eleven Sports een akkoord sloot met Orange en nu Proximus, is Telenet de enige grote operator die nog geen uitzendrechten heeft verworven. Afwachten maar of er nog een deal uit de bus komt. De Premier League zit wel nog exclusief bij Telenet.

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Serie A \\ La Liga
 
 
Reacties.