Belgisch jeugdtalent (ex-Beerschot) trekt van PSV naar FC Emmen

28 juli 2020 12:33

FC Emmen meldt op haar website dat Belgisch jeugdinternational Sekou Sidibe voor twee seizoenen met optie op een derde heeft getekend bij hun ploeg. De jonge verdediger komt transfervrij over van PSV waar zijn contract ten einde liep.

Nu zijn contract afgelopen is de Jong PSV kiest de 19-jarige Sekou Sidibe voor een avontuur bij FC Emmen die in de Nederlandse Eredivisie uitkomt. De vleugelverdediger tekent er voor twee seizoenen met optie op een derde.

Sidibe kreeg zijn jeugdopleiding bij Beerschot vooraleer hij naar Eindhoven trok en zich daar bij de jeugdopleiding aansloot. Hij scoorde dit seizoen zes keer in 24 wedstrijden. Sidibe heeft al 28 jeugdinterlands op zijn naam staan.

Zelf reageerde hij alvast op zijn transfer: “Ik had de mogelijkheid om bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie te blijven, maar ik wil mezelf graag laten zien op het hoogste niveau. FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag een deel van uitmaken. Komend seizoen wil ik op het hoogste niveau met deze mooie club presteren.”

1e klasse B \\ Nederlandse Eredivisie \\ PSV \\ Emmen \\ Beerschot \\ PSV
 
 
 
Reacties.