Vrouwen Club Brugge tanken vertrouwen richting Super League met klinkende zege in oefenpot

06 augustus 2020 22:47

De vrouwen van Club Brugge zijn volop aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Super League begonnen. En ook een nieuwe oefenwedstrijd werd alvast gewonnen.

Club Brugge nam het woensdagavond op in een oefenduel tegen Zwevezele en dat leverde een knappe overwinning op.

4-1

Het werd uiteindelijk 4-1 voor blauw-zwart, in een duel waarin ze met twee verschillende elftallen speelden tegen de nationaler.

Bij de rust was het 2-0, na een snel openingsdoelpunt en een goal van Iliano. Na de koffie werd het even 2-1, maar een minuut later maakte Laridon er 3-1 van en aanwinst Minnaert trapte vanop een corner de eindstand binnen.