🎥 Laatste kwartfinale CL bekend: Bayern op cruise control voorbij Chelsea, weergaloze Messi komt met dribbel van het jaar: "Hij is een cheat code"


Foto: © photonews 08 augustus 2020 22:53

In de Champions League stonden op zaterdagavond twee belangrijke duels in de achtste finales op het programma. Wie ging naar de kwartfinales? We kregen heel wat spektakel én doelpunten.

Barcelona - Napoli

Na de 1-1 uit de heenwedstrijd voor het losbarsten van het coronavirus was het aan Barcelona om het in de terugwedstrijd zonder publiek te proberen afmaken.

Het nam een droomstart: Rakitic bediende al snel Lenglet voor de 1-0, halfweg de eerste helft maakte Lionel Messi er op magistrale wijze 2-0 van tegen Napoli, na een ongeziene en fantastische dribbel.

De VAR had ook zijn werk: Messi zag nog een doelpunt afgekeurd worden vanwege handspel, na een fout van Coulibaly op hem kon Suarez vanop de stip er 3-0 van maken. Na een fout op Mertens maakte Insigne er eveneens vanop de stip 3-1 van.

Napoli moest dus nog twee keer scoren na de pauze om alsnog naar de kwartfinales te mogen gaan. Daar kwamen ze - ondanks een afgekeurd doelpunt - echter nooit zelfs nog maar in de buurt, waardoor het snel einde verhaal was voor Mertens & co. 

Bayern München - Chelsea

In de kwartfinale wacht Bayern München op Barcelona. De Duitsers hadden na de 0-3 uit de heenwedstrijd sowieso al de schaapjes zo goed als op het droge.

En in de terugwedstrijd kwam de kwalificatie nooit in het gedrang. Lewandowski en Perisic hadden er snel 2-0 van gemaakt, de treffer van Abraham was niet meer dan een eerredder. Tolisso en Lewandowski maakten de pil nog wat bitterder voor The Blues.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Champions League \\ Chelsea \\ Bayern München \\ Barcelona \\ Napoli
 
 
 
Reacties.