'Overbodige pion van Club Brugge kan blessuregolf bij OHL gaan opvangen'

11 augustus 2020 16:42

Club Brugge speelde dit seizoen twee officiële matchen en telkens was er van Thibault Vlietinck geen spoor. De flankspeler past niet meer in de plannen van Philippe Clement en mag uitkijken naar een andere club waar hij wel aan spelen toekomt.

En die nieuwe club dient zich al aan. Oud-Heverlee Leuven zou Thibault Vlietinck een jaar willen huren van Club Brugge, schrijft Het Laatste Nieuws. De krant meldt dat er al een akkoord is tussen beide club en dat OHL een aankoopoptie bedongen heeft op de 22-jarige rechterflankspeler.

In 2016 maakte Vlietinck op 19-jarige leeftijd zijn professioneel debuut bij blauw-zwart, maar hij kon nooit echt het statuut van basisspeler afdwingen. Vorig jaar kreeg hij van Clement in het seizoensbegin wat speelgelegenheid, maar daarna deemsterde hij weg.

OHL maakte er geen geheim van dat de spelerskern nog aangevuld worden na de promotie amper een dikke week geleden. De club trok met Iversen al een doelman aan en versterkt zich nu ook op de flanken. Vlietinck kan zowel als rechtsachter of als winger fungeren.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Eupen \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.