🎥 Schitterende goals van jonge Anderlecht-talenten: vooral Bounida doet fans dromen


Foto: © RSCA 14 augustus 2020 11:48

Anderlecht zet verder in op zijn jeugdwerking en daar lopen nog wel wat aardige voetballertjes rond. De jeugd speelde afgelopen weekend zijn eerste vriendschappelijke matchen tegen STVV en daarin waren enkele pareltjes van doelpunten te zien.

Anderlecht deelde ze prompt op Instagram. Een pegel van U16-speler Florian Nicaise in de winkelhaak en een fantastische aanval bij de U15. Nicaise is een beloftevolle aanvaller die vorig jaar de overstap maakte van Charleroi.

Maar de speler waar het meest van verwacht wordt is nog steeds de amper 14-jarige Rayane Bounida. Die maakte al van jonge leeftijd furore met zijn filmpjes waarin hij jongleerde met de bal of met zijn dribbels die zijn leeftijdgenootjes allemaal met open mond achter liet.

Ook hij scoorde een doelpunt na een slingeractie doorheen de zestien. Er wordt naar hem uitgekeken en bij Anderlecht hoopt men dat zijn lichaam zijn technische kwaliteiten volgt. De fans dromen er intussen al van om opnieuw een echte artiest aan het werk te zien. Wie weet...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klasse boys. 🟣⚪

Een bericht gedeeld door RSC Anderlecht (@rscanderlecht) op

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.