Peter Verbeke maakte van comeback Ognjen Vranjes eigen zomerproject

15 september 2020 16:01

Elias Cobbaut viel geblesseerd uit en dus was het de voorbije twee weken speculeren wie hem ging vervangen. Kompany koos voor Ognjen Vranjes en dat heeft de Bosniër te danken aan Peter Verbeke.

De kwaliteiten van Vranjes zijn gekend, maar hij kleurt geregeld al eens buiten de lijntjes. En dus leek Anderlecht hem dit seizoen definitief te willen lozen. Maar dat was zonder Peter Verbeke gerekend.

De sportief directeur van Anderlecht maakte er zowaar zijn eigen project van om aan de comeback van Vranjes te werken. Dat gaf Peter Vandenbempt aan in Extra Time.

"Dat gebeurde door berichtjes en via WhatsApp. Die berichten moesten dan vertaald worden, maar Anderlecht heeft er echt moeite in gestoken om Vranjes nog een keer waardevol te maken voor de club."

En met succes, want met Vranjes lukte Anderlecht een nagenoeg perfecte verdedigende wedstrijd. Cercle Brugge was amper gevaarlijk en op één gevaarlijke charge na - Vranjes kreeg toen ook terecht geel -  speelde de Bosnische verdediger een goede wedstrijd.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.