Real Madrid krijgt dan toch wat het wil: Gareth Bale plots wel bereid mee te werken aan vertrek


Foto: © photonews 15 september 2020 16:23

Gareth Bale zou eerst zijn contract bij Real Madrid willen uitdoen, ook al betekende dat voor hem dat hij geen minuut zou spelen. Maar nu zou de Welshman volgens verschillende bronnen zijn kar toch gekeerd hebben.

De vertroebelde relatie tussen club en speler bereikte vorig jaar een dieptepunt, toen Gareth Bale na alweer een plek op de bank de draak stak met zijn coach, door wat te dollen met de camera.

Het werd toen al duidelijk dat de aanvaller er geen problemen in ziet om zijn tijd door te brengen op de bank. Hij zou zijn contract tot de laatste cent willen uitdoen bij Real Madrid, maar daar zou nu plots toch verandering in zijn gekomen.

Volgens onder andere Cadena SER heeft Bale nu toch aangegeven te willen meewerken aan een vertrek, zolang hij zijn loon kan behouden. Mogelijk dringt een uitleenbeurt zich dus op.

Manchester United zou de grootste gegadigde zijn om Bale in te lijven. Na het mislopen van Jadon Sancho zoeken zij nog een extra aanvaller. Manchester United kan Bale huren, terwijl Real Madrid nog steeds een deel van zijn loon betaalt.

Premier League \\ Primera Division \\ Manchester United \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.