Harde kern van Zulte Waregem vraagt én krijgt verhaal van clubleiding: "Naar ons gevoel is het bestuur zelf ook wat de weg kwijt"

21 september 2020 16:08

Tijdens de 0-6 afstraffing tegen Club Brugge lieten de fans van Zulte Waregem hun onvrede duidelijk merken. Na de match ging de harde kern op bezoek bij de clubleiding en die stond hen te woord.

South Lane Crew, de harde kern van Zulte Waregem, ging kort na de 0-6 vernedering tegen Club Brugge een gesprek aan met het clubbestuur. De fans uitten hun onvrede over de mentaliteit bij de spelersgroep en de resultaten van de voorbije drie jaar.

Weinig financiële ruimte

"Van onze kant werd vooral het gebrek aan kwaliteit en mentaliteit benadrukt en vroegen we hier ook naar oplossingen. Oplossingen die men ons op korte termijn niet kon garanderen. Er werd ons duidelijk gemaakt dat de Coronacrisis een serieuze impact heeft op de club. Zo werd een hoog definitief bod op Larin afgeblazen en zijn er andere uitgaande transfers afgesprongen door de crisis. Daardoor is er momenteel weinig ruimte voor grote investeringen", klonk het op de facebookpagina van South Lane Crew, waar ook de contractsituatie van trainer Francky Dury op weinig begrip kon rekenen.

"Naar ons gevoel is het bestuur zelf ook wat de weg kwijt en hebben we ze hopelijk met dit gesprek serieus wakker geschud. Wij vragen dat er van hen uit een duidelijk signaal komt op alle vlakken maar vooral naar spelers en technische staf dat het anders moet. Oplossingen konden ze ons niet geven. Wel werd er ons verzekerd dat er nog versterking komt."

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.