Barcelona rondt derde uitgaande transfer af en laat snelheidsduivel naar Premier League vertrekken

23 september 2020 09:25

De uitverkoop bij Barcelona lijkt nu toch stilaan vorm te krijgen. Na het vertrek van Ivan Rakitic en Arturo Vidal, zijn de transfers van Luis Suarez en Nelson Semedo nu ook afgerond.

Bij die laatste twee is het nog wachten op de officiële bevestiging van de club, maar de transfers zijn wel al rond. Luis Suarez trekt naar Atlético Madrid, terwijl Nelson Semedo naar Wolverhampton trekt.

Wolverhampton, dat al heel wat Portugezen in de selectie heeft, betaalt 35 miljoen euro voor de rechtsachter van Barcelona. Semedo vervangt bij de ploeg van Leander Dendoncker de vertrokken Matt Doherty.

Nelson Semedo kwam destijds voor 35,7 miljoen euro over van Benfica. Hij speelde 124 wedstrijden voor Barcelona en kwam tot twee doelpunten en elf assists. Semedo kreeg vaak lof voor zijn offensieve impulsen, maar was ook vaak het mikpunt van kritiek vanwege zijn verdedigende prestaties.

Op Instgram nam Semedo alvast afscheid. "Dank je Barcelona voor het geven van de kans mijn droom te leven, het shirt te dragen, in Camp Nou te spelen, te leren en te genieten van het beste in de wereld. Het waren drie jaren om nooit meer te vergeten, mijn eeuwige dank."

Premier League \\ Primera Division \\ Barcelona \\ Wolverhampton
 
 
 
Reacties.