De geschiedenis herhaalt zich: Borussia Dortmund haalt opnieuw Engels supertalent weg bij Manchester City


Foto: © photonews 25 september 2020 15:51

Borussia Dortmund heeft de transfer van Jamie Bynoe-Gittens aangekondigd. 'Wie' zal u denken, maar Bynoe-Gittens is één van de grootste talenten van Manchester City. Een scenario dat veel Manchester City-fans bekend in de oren klinkt.

Jadon Sancho, het 20-jarige supertalent van Manchester City, vertrok in 2017 ook richting Borussia Dortmund. De Engelsman zag geen kansen bij het sterrenensemble van Manchester City en koos voor het project van Dortmund, nog voor hij maar één minuut gespeeld had bij City.

Sancho groeide uit tot één van de grootste talenten ter wereld en nu lijkt de geschiedenis zich opnieuw te herhalen. Want ook deze keer plukt Borussia Dortmund een supertalent weg bij Manchester City. De 16-jarige Jamie Bynoe-Gittens gaat vanaf dit seizoen voor Borussia Dortmund voetballen.

Bynoe-Gittens zal er net zoals Sancho starten bij de U19. "Hij is een enorm getalenteerde aanvaller, die zich goed zal kunnen ontwikkelen bij onze jeugdploeg. We willen geen al te hoge verwachtingen vanaf het begin", klinkt het bij Borussia Dortmund.

Premier League \\ Bundesliga \\ Manchester City \\ Borussia Dortmund
 
 
 
Reacties.