Wat met de Brugse derby, Gent - OHL en Kortrijk - Antwerp? Dit is onze prognose! (En vul NU je prono in!)


Foto: © photonews 25 september 2020 16:58

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden, want het is alweer het vierde seizoen dat iedereen voor opperste glorie gaat.

Kan u ons verslaan? Misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

Speeldag 7DennisNilsHannesJelleKevinJohanAernout
Kortrijk - Antwerp2X1XX21
Beerschot - Waasland-Beveren11X1111
KV Mechelen - STVV11211X1
AA Gent - OH LeuvenX111111
Standard - Zulte Waregem1111111
Anderlecht - AS EupenXXX1111
Club Brugge - Cercle Brugge1X11111
Moeskroen - Charleroi2222222
Genk - Oostende1X11121

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie na speeldag 6:

Aernout 28
Hannes 25
Johan 24
Nils 23
Kevin 22
Dennis 22
Jelle 20

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.