Lokeren-Temse laat ook in haar tweede competitiewedstrijd punten liggen

27 september 2020 19:57

Lokeren-Temse speelde woensdag voor eigen volk gelijk tegen Harelbeke en ook vandaag bleven ze steken op een gelijkspel. Het werd 2-2 op het veld van Zelzate. Lokeren-Temse begint dus aan het seizoen met 2 op 6.

Lokeren-Temse ging tegen Zelzate meteen op zoek naar een doelpunt en na nog geen 10 minuten werden ze ook beloond. Na een knappe counter kon Gil Van Moerzeke, ex-speler van Sporting Lokeren, de score openen. Net voor de rust kregen de bezoekers echter het deksel op de neus, want Nicolas Van Buyten zorgde voor de 1-1.

Ook in de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar Zelzate kon wel op voorsprong komen via Roy Broeckaert. Mohamed Siali zorgde echter al snel voor de gelijkmaker en 2-2 werd zo ook meteen de eindstand.