Supporters zijn het beu: "Hallo Tokio" en "Go hard or go home" op weg naar "totale malaise"


Foto: © photonews 28 september 2020 15:33

Bij STVV zijn de supporters het na de beschamende nederlaag bij KV Mechelen stilaan beu. In een paar jaar tijd is hun club helemaal in verval aan het gaan. En dus roepen ze op tot actie.

Het supportersverbond van STVV heeft in een open brief keihard uitgehaald naar de Japanse clubleiding. Die verwijten ze dat ze niet met daden komen, maar enkel met woorden.

De verkoop van belangrijke spelers aan rechtstreekse concurrenten om play-off 1 te grabbel te gooien (denk aan Bezus naar Gent), het gedoe met het ontslag van Marc Brys een jaar later en ook de totale onevenwichtige kern dit seizoen, ...

Het wordt de fans te veel. Corona is maar een drogreden voor hen, ze willen actie van het bestuur. Ook het gebrek aan communicatie wordt gehekeld, terwijl ook coach Muscat de wind van voren krijgt.

Die laatste heeft (voorlopig) wel nog het vertrouwen van de clubleiding. "Dit team heeft tijd nodig. Met Caufriez en Filippov kwamen er nog twee versterkingen onlangs bij", aldus sterke man Tateishi in Het Laatste Nieuws. "We behouden het vertrouwen in staf en spelers."

Jupiler Pro League \\ STVV
 
 
 
Reacties.