Meevaller voor Club Brugge: met coronavrije kern richting topper tegen Anderlecht dat nog wel besmettingen heeft


Foto: © photonews 01 oktober 2020 09:06

Philippe Clement moest de voorbije weken aan zijn basiselftal sleutelen door coronagevallen, maar die problemen lijken voorlopig van de baan voor de coach van Club Brugge.

Eerst zag Philippe Clement Brandon Mechele met een positieve test terugkeren van de Rode Duivels. De verdediger miste twee partijen en was tegen Cercle Brugge opnieuw inzetbaar, al bleef hij wel 90 minuten op de bank.

Kort na de eerste speeldag na de interlandbreak was er een tweede coronageval bij blauw-zwart. David Okereke miste de match tegen Zulte Waregem en testte daarna nog eens positief.

De meest recente test leverde echter een negatief resultaat op, meldt Het Laatste Nieuws. Daardoor is hij zondag waarschijnlijk opnieuw inzetbaar tegen Anderlecht. De Nigeriaan mag de trainingen hervatten na goedkeuring van de Pro League.

Een meevaller voor Club Brugge dat dus wellicht zonder coronagevallen richting de topper trekt. Anderlecht daarentegen heeft nog drie besmette spelers in de rangen: Yari Verschaeren, Hannes Delcroix en Mohammed Dauda.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.