Voormalige Rode Duivel haalt Batshuayi volledig onderuit: "Hij wil straks gewoon naar de boetiek om fotomodel te spelen"

16 oktober 2020 19:19

Het voorbije interlanddrieluik heeft duidelijk gemaakt dat er een enorm gat zal gapen als Romelu Lukaku niet kan spelen bij de Rode Duivels. Volgens Marc Degryse vullen ook Michy Batshuayi of Christian Benteke de leemte helemaal niet in.

“Er is een wereld van verschil”, schuwt Marc Degryse de zin voor overdrijving niet in Het Laatste Nieuws. “Romelu Lukaku wordt ieder jaar beter. Big Rom denkt voortdurend na om situaties en werkt hard om beter te worden. Michy Batshuayi wil vooral met rust gelaten worden.”

De voormalige Rode Duivel is keihard voor de aanvaller van Crystal Palace. “Hij wil straks gewoon naar de boetiek om trendy kleren te kopen en fotomodel te spelen. Batshuayi en Christian Benteke zijn tevreden als ze elk jaar vijf of zes miljoen opstrijken.”

Michy Batshuayi en Christian Benteke zijn tevreden als ze elk jaar vijf of zes miljoen opstrijken - Marc Degryse

“Spelen ze in het weekend? Des te beter”, besluit Degryse. “Achter Lukaku gaapt niet alleen een gat op vlak van kwaliteit, maar ook qua mentaliteit. Wat heeft Batshuayi gepresteerd sinds het WK? En zo’n Benteke, moet je die blijven oproepen?”

België \\ Brighton
 
 
 
Reacties.