Wat met Standard - Club en Anderlecht - OH Leuven? Dit is onze prognose! (En vul NU je prono in!)

16 oktober 2020 17:04

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden, want het is alweer het vierde seizoen dat iedereen voor opperste glorie gaat.

Kan u ons verslaan? Misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

Speeldag 9DennisNilsHannesJelleKevinJohanAernout
Cercle Brugge - Gent2X12122
KV Mechelen - KV KortrijkX11X121
Beerschot - STVV1111111
Standard - Club BruggeX22XX1X
Zulte Waregem - Antwerp2222222
Moeskroen - Eupen1212222
Genk - Charleroi121X2X2
Anderlecht - OH Leuven1X1X111
Waasland-Beveren - KV Oostende2112X22

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie na speeldag 8:

Aernout 36
Nils 32
Hannes 31
Johan 31
Kevin 29
Jelle 27
Dennis 27

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.