Dries Mertens helpt met assist Napoli aan probleemloze zege in topper tegen Atalanta

17 oktober 2020 16:58

Napoli heeft de topper tegen Atalanta gewonnen. Dries Mertens stond in de basis en was met een assist belangrijk.

Atalanta had nog geen punt laten liggen en trad vol vertrouwen aan tegen Napoli, maar daar was op het veld weinig van te merken. Hirving Lozano en Matteo Politano deden Atalanta na een half uur al tegen een 3-0 achterstand aankijken.

Mertens gaf de assist voor het tweede doelpunt van Lozano. Victor Osimhen deed nog voor de rust de wedstrijd helemaal op slot met een vierde doelpunt.

In de tweede helft kon de Nederlander Sam Lammers zijn invalbeurt opsmukken met een tegendoelpunt, maar verder kwam Atalanta niet meer.