KBVB wil met plan komen voor Super League na interlandbreak


Foto: © photonews 22 oktober 2020 16:30

In de Super League ligt de competitie even stil vanwege een interlandbreak - de Red Flames spelen volgende week tegen Litouwen. Maar wat na de interlandbreak?

Het bekervoetbal eind oktober is alvast uitgesteld en de nationale reeksen (1e en 2e nationale) zijn inmiddels minstens tot na het weekend van 8 november on hold gezet.

De Super League is voorlopig wél nog gevrijwaard en daarin zou dus wél nog kunnen worden gevoetbald als het van de KBVB afhangt.

Tot op heden werd met Aalst - Genk in de eerste vijf speeldagen nog 'amper' een wedstrijd uitgesteld, maar waakzaamheid blijft zeker geboden.

Mogelijk komen er ook extra coronatests vrij voor de teams van de Super League of speciale protocollen rond supporters, douchemogelijkheden en dergelijke meer.

Protocollen

"Aangezien de Scooore Super League de komende twee weken stilligt vanwege de internationale verplichtingen van de Red Flames verandert er voorlopig niets", aldus de KBVB in een reactie.

"In tussentijd wordt werk gemaakt van een nieuw protocol, dat de Scooore Super League moet toelaten om na de internationale break mogelijk te hervatten."   

 
 
 
Reacties.