Wachten, wachten en wachten: ziet Real Madrid de beste Hazard door nieuwe inactiviteit pas volgend seizoen op het veld?


Foto: © photonews 13 november 2020 08:51

Eden Hazard is besmet met het coronavirus. Zo'n besmetting komt altijd ongelegen, maar voor de Rode Duivel is het een zoveelste domper sinds zijn transfer naar Real Madrid. Vooral de periode om terug op niveau te komen kan héél lang duren.

In de Spaanse en Belgische kranten werd geopperd dat Real Madrid de coronabesmetting van Eden Hazard in scène zou hebben gezet om hem niet naar de Rode Duivels te moeten sturen. Via DEZE LINK kan je lezen waarom dat niét het geval is. 

Maar voor Hazard komt de besmetting wel héél ongelegen. Sinds zijn transfer naar Real Madrid lag de Rode Duivel vooral in de lappenmand. Net na drie opeenvolgende wedstrijden én enkele goede prestaties gaat het terug naar af. 

Hazard zou volgende de berichten geen ernstige symptomen vertonen, maar sowieso wordt zijn inactiviteit langer ingeschat dan bij een normale speler. Ook De Koninklijke wil de sterspeler niet vol risico voor de leeuwen gooien. 

Opnieuw wachten?

Na de interlandbreak zal Hazard opnieuw aansluiten bij de groep. Vervolgens moet hij - drie wedstrijden maken dat verschil niet - nog matchritme opdoen. Zo kan het zijn dat Los Blancos de beste Hazard pas in 2021 op het veld zien verschijnen…

Primera Division \\ Real Madrid \\ België
 
 
 
Reacties.