Ex-speler Club ziet dat ze één bepaald profiel missen in de Champions League: "Vossen of Sonck"

21 november 2020 11:00

Na de match tegen KV Kortrijk moet Club Brugge zich opmaken voor de trip naar Borussia Dortmund. In de thuismatch ging Club kansloos onderuit. Alhoewel... Ex-speler Olivier De Cock ziet vooral één groot manco bij blauw-zwart.

De Cock haalt in de Krant van West-Vlaanderen het ontbreken van de supporters aan als één van de redenen. Maar het ontbreekt volgens hem vooral aan één specifiek profiel. "Oké, zij zijn een categorie hoger dan Club, maar je start goed, je krijgt een paar kansen en met de achterban erbij gaat er misschien wel één van binnen. Eigenlijk moet je daar op voorsprong komen, maar dan zie je hun eerste manco: ze missen een echte goalgetter zoals Jelle Vossen of Wesley Sonck.

En dan nog iets... "Bij de tegengoal van Lazio zie je het tweede manco van Club: achterin geven ze soms te veel ruimte weg. Ik was verrast dat Brandon Mechele tegen Lazio en Dortmund op de bank zat. Ik zou hem altijd opstellen, hij laat nooit gaten vallen."

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Borussia Dortmund \\ Hertha Berlin \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.