Ivan De Witte denkt al aan volgend seizoen en wil succescoach terughalen om KAA Gent 2.0 te bouwen


Foto: © photonews 30 november 2020 19:19

Komt er opnieuw een trainerswissel bij KAA Gent? De twijfels rond Wim De Decker nemen alleen maar toe na de 0-3-nederlaag tegen Zulte Waregem. Ivan De Witte heeft een oude bekende in het achterhoofd zitten.

Understatement van de avond: KAA Gent heeft héél véél spijt dat de club enkele maanden geleden afscheid nam van Jess Thorup. Laszlo Bölöni werd vervolgens letterlijk de kleedkamerdeur gewezen, terwijl ook Wim De Decker de Buffalo's niet kan laten draaien. 

Het seizoen lijkt nog voor de jaarwisseling voorbij voor de Oost-Vlamingen. Nochtans schreeuwde Ivan De Witte voor het seizoen van de daken dat Gent dé uitdager zou worden van Club Brugge in de strijd om de titel. 

Het opperhoofd van de Buffalo's denkt er dan ook aan om de blik al richting volgend seizoen te richten. In dat opzicht heeft De Witte zelfs al een nieuwe coach in gedachten: Hein Vanhaezebrouck. 

De voormalige coach van onder meer KV Kortrijk en RSC Anderlecht maakte Gent enkele seizoenen kampioen. Hij lijkt dan ook de geschikte persoon om Gent 2.0 te bouwen en de blik op de volgende jaargang te richten. 

Pas na jaarwisseling?

Opgelet: zo'n trainerswissel zou ten vroegste na de jaarwisseling worden uitgevoerd. Vanhaezebrouck herstelt momenteel nog na een medische ingreep. Al is de coach de voorbije weken al terug op het televisiescherm te zien.

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.