Wat met Gent - Antwerp of Beerschot - Club Brugge? Dit is onze prognose! (En vul NU je prono in!)

15 januari 2021 17:00

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden, want het is alweer het vierde seizoen dat iedereen voor opperste glorie gaat.

Kan u ons verslaan? Misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

Speeldag 20DennisNilsJelleKevinJohanAernout
Eupen - Anderlecht2 2222
KV Oostende - KV KortrijkX 1211
Moeskroen - Genk2 2222
Waasland-Beveren - Zulte Waregem2 X222
Charleroi - KV MechelenX 1122
Gent - AntwerpX X111
Cercle Brugge - Standard2 2222
Beerschot - Club Brugge2 2221
STVV - OH LeuvenX 2X22

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie na speeldag 30:

Aernout 87
Dennis 70
Jelle 69
Nils 66
Kevin 65
Johan 62

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.