Rode Duivel steunt Eden Hazard tijdens zijn moeilijke periode: "Hij blijft één van de beste spelers ter wereld"

18 februari 2021 08:30

Adnan Januzaj speelt ondertussen al vier jaar voor Real Sociedad. In La Liga heeft hij ook de moeilijke periode van Eden Hazard bij Real Madrid van dichtbij kunnen meemaken. De 26-jarige flankaanvaller vindt het verschrikkelijk hoe zijn aanvoerder bij de Rode Duivels op de korrel wordt genomen

Volgens het voormalig jeugdproduct van Anderlecht ligt er een te grote druk op de schouders van Hazard. Door blessureleed heeft hij nog niet volledig kunnen tonen waar hij voor staat: “Het doet pijn als ik hoor hoe mensen over hem praten. Een blessure belemmert zijn voorbereiding. Je verliest lichamelijk al veel door twee-drie weken niet te spelen”, vertelde Adnan Januzaj aan RTBF.

De aanvoerder van de Rode Duivels heeft zich, mede door blessureleed, dus nog niet kunnen doorzetten bij zijn nieuwe werkgever. Al is dat volgens Januzaj een kwestie van tijd: “Ik twijfel er niet aan dat hij op zijn best terugkeert, Eden Hazard blijft dan ook één van de beste spelers ter wereld. Hij staat onder een immense druk, maar ik weet zeker dat hij het niet erg vindt.”

Seppe Frans

La Liga \\ Real Madrid \\ België
 
 
Reacties.