Doet Killian Overmeire er nog een jaartje bij? "De cirkel is nog niet rond"

23 februari 2021 22:00

Begin februari nam Lokeren-Temse het in een bekerduel op tegen STVV. Ook clubicoon Killian Overmeire stond tussen de lijnen. De middenvelder twijfelde toen of hij er volgend seizoen nog een jaartje zou bijdoen. Een definitieve beslissing viel er nog niet.

De 35-jarige middenvelder speelde 17 jaar voor Sporting Lokeren, goed voor in totaal 496 wedstrijden. Na het faillissement zat Overmeire een tijdje zonder werkgever, maar uiteindelijk keerde ook hij naar fusieclub Lokeren-Temse. Het clubicoon leek volgend seizoen zijn voetbalschoenen definitief aan de haak te hangen, of toch niet? 

In een interview op de officiële kanalen klonk hij alleszins nog ambitieus: "Als ik de klik maak om nog een jaar te voetballen, dan weet ik dat ik mezelf ga kunnen pushen om nog eens alles te geven. Ik ben teruggekomen voor de supportes, maar door corona heb ik nog geen enkele wedstrijd voor eigen publiek afgewerkt. Ik mis de sfeer van thuiswedstrijden, daarvoor zou ik alles geven om nog eens alles te geven", aldus Overmeire. 

Seppe Frans

2e amateurliga A \\ Lokeren-Temse
 
 
Reacties.