Vanhaezebrouck stelt 'zijn' Gent opnieuw samen: 'Vier Buffalo's krijgen te horen dat ze moéten vertrekken, deze twee profielen staan op verlanglijst'


Foto: © photonews 25 februari 2021 21:13

Hein Vanhaezebrouck bouwt aan een nieuw KAA Gent. De coach heeft een eerste doorlichting van zijn spelersgroep gemaakt. Vier jongens moeten vertrekken, twee profielen staan héél hoog op het verlanglijstje.

“Volgend seizoen zal Hein Vanhaezebrouck weer mee aan het stuur zitten. Het wordt zijn voorbereiding, zijn mercato en zijn accenten”, aldus Ivan De Witte enkele weken geleden. Dat kan je HIER nog eens nalezen. 

Sport/Voetbalmagazine weet dat Vanhaezebrouck zijn plaats aan dat stuur heeft ingenomen. Zo hebben Jordan Botaka en Tim Kleindienst - zij worden momenteel al verhuurd - al te horen gekregen dat er geen plaats meer is voor hen. Ook Igor Plastun en Roman Bezus mogen beschikken.

Linksvoetige verdediger én aanvaller

Vanhaezebrouck wil er dan weer absoluut twee profielen bij: een linksvoetige verdediger en een aanvaller. In het laatste geval kreeg Roman Yaremchuck namelijk de belofte dat hij deze zomer bij een goed bod mag vertrekken.
 

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.