AC Milan zet Romelu Lukaku en co opnieuw onder druk na eenvoudige zege: Alexis Saelemaekers levert assist af

07 maart 2021 17:16

De titelstrijd in Italië is nog steeds niet beslist. Er staat namelijk nog een stevig programma te wachten op Romelu Lukaku en co, dus kan ook AC Milan maar beter blijven winnen. Ze lieten alvast op het veld van Hellas Verona geen dure punten liggen. Alexis Saelemaekers leverde opnieuw een assist af

AC Milan, met Rode Duivel Alexis Saelemaekers in de basis, moest winnen om Inter Milaan onder druk te blijven zetten. Op het halfuur kwamen de bezoekers op voorsprong via een fraaie treffer van Krunic. De Bosniër krulde de vrije trap heerlijk in de verste hoek. Nadien trokken ze dus ook met een geruststellende voorsprong de kleedkamer in. 

Na rust zette Diogo Dalot de Rossoneri op weg naar een veilige 0-2 voorsprong. De Portugees legde zijn tegenstander met een geniale beweging in de luren en verschalkte doelman Marco Silvestri, de assist kwam op naam van Alexis Saelemakers. De thuisploeg had geen reactie meer in huis. 

Een deugddoende zege dus voor AC Milan. Ze naderen in de stand tot op 3 punten van competitieleider en stadsrivaal Inter Milaan, zij komen maandag pas in actie tegen Atalanta.

Serie A \\ AC Milan \\ Hellas Verona
 
 
 
Reacties.