"Ideaal moment om Club Brugge te treffen" vs "Met kop en schouders boven de rest"


Foto: © photonews 07 maart 2021 10:00

Club Brugge en Zulte Waregem kruisen op zondagnamiddag met elkaar de degens. Voor blauw-zwart kan het een mijlpaal betekenen, bij Essevee hopen ze dan weer ook op een goede afloop. En dus kan het spannend worden.

Voor Club Brugge zou de zege tegen Zulte Waregem de tiende opeenvolgende zege in de competitie kunnen worden.

Dat zou alweer zeventien jaar geleden zijn. Voor blauw-zwart breken met twee inhaalwedstrijden sowieso nog drukke weken aan in de competitie, en dat na een coronaproblematiek.

Als de wedstrijden tot een goed einde worden gebracht, dan zou Club Brugge een weergaloos grote voorsprong in de stand kunnen ontwikkelen. 

Bij Zulte Waregem willen ze er dan weer staan tegen de leider en ze menen ook dat het op een ideaal moment komt. "Dit is misschien wel een goed moment. Club Brugge blijft een topclub, maar schrijf ons zeker niet af", aldus voorzitter Carl Ballière tegen FocusWTV. "Ze steken met kop en schouders boven de rest uit", beseft coach Dury echter. 

Wie zal het halen? De thuisploeg blijft grote favoriet, een gokje op Essevee kan al meer dan vier keer je inzet opleveren. Doe er je voordeel mee via BetFIRST! 

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.