Vorige zomer bijna bij Club, nu het mooie weer makend bij Cercle: "Als hij geen last meer heeft van zijn teentje ..."


Foto: © photonews 07 maart 2021 19:12

KRC Genk en Cercle Brugge sluiten op zondagavond het voetbalweekend af in België met een pittig duel voor beide ploegen. Rest de vraag of we eens een basisplaats in competitie zien van een groeibriljantje.

Kévin Denkey maakte in januari zijn opwachting bij Cercle Brugge, nadat hij overkwam uit de Franse Ligue 1 van bij Nîmes. Daar verzamelde hij 525 speelminuten in competitie en kwam hij tot één doelpunt en één assist.

Dan vergaat het hem bij Cercle Brugge voorlopig veel beter. In acht invalbeurten scoorde hij al twee keer in 83 speelminuten, terwijl hij ook in de Beker van België in drie wedstrijden een goal en een assist wist te verzamelen.

Teentje

"Hij beschikt over kwaliteiten die elke ploeg kan gebruiken. Hij speelt recht naar doel en is koelbloedig naar afwerking toe. Als hij geen last meer heeft aan zijn teentje maakt hij misschien kans om ook eens te starten", aldus Yves Vanderhaeghe na de laatste competitiewedstrijd.

Los van die schimmel tussen zijn tenen is hij dus zeker een speler om de komende maanden nog in de gaten te houden. En dan te zeggen dat Club Brugge afgelopen zomer al een akkoord had met de Togolese spits ...

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.