Kogel door de kerk: Kevin De Bruyne verlengt contract in Manchester en is best verdienende speler ooit bij City


Foto: © photonews 07 april 2021 11:12

De contractbesprekingen tussen Kevin De Bruyne en Manchester City zijn succesvol afgerond. City heeft een ferme inspanning gedaan om De Bruyne langer aan zich te kunnen binden. De Bruyne verdiende al om en bij de 18 miljoen euro per jaar en tekende nu een nog verbeterde overeenkomst.

Dat laten ze bij Manchester City toch zo verstaan. Het gaat om de duurste deal ooit voor de club. Nochtans leed City door de impact van de coronacrisis een verlies van zo'n 150 miljoen euro, maar voor zijn beste speler - de beste uit de Premier League ooit - wilde het wel ver gaan.

Kevin De Bruyne is sinds zijn komst naar Manchester dan ook uitgegroeid tot de spelmaker die keer op keer het verschil weet te maken. Vaak in de vorm van enig mooie assists. De Bruyne heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot 2025.

Zelfde ambities als Guardiola

"Ik heb me hier altijd thuis gevoeld", zegt De Bruyne in een eerste reactie. "Deze club staat garant voor succes. Ik heb niet lang getwijfeld om dit contract te tekenen. Ik speel momenteel het beste voetbal uit mijn carrière en ik voel dat er nog meer in zit. Pep Guardiola en ik kijken op dezelfde manier naar voetbal. Wij hebben alle twee dezelfde ambities."

Champions League \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.