'Barça heeft de centen niet om Haaland te overtuigen, maar wil de Noorse sensatie met deze twee troeven naar Camp Nou halen'

03 mei 2021 20:54

FC Barcelona mengt zich in de strijd om Erling Braut Haaland. De Catalaanse grootmacht heeft de centen niet om de Noor over de streep te trekken, maar probeert hem te bespelen met twee andere troeven.

De financiële situatie van FC Barcelona laat het niet toe om te concurreren met Real Madrid en Manchester City. En dus moet Joan Laporta creatief uit de hoek komen. Dat heeft de voorzitter van Barça volgens El Mundo Deportivo ook gedaan. 

Vooreerst biedt hij Haaland de kans om samen te spelen met Lionel Messi. Met de assists van De Vlo is het namelijk gemakkelijk aanpassen voor de Noorse sensatie. Enige bemerking: dan moet de Argentijn volgend seizoen nog in Camp Nou voetballen. 

Hét uithangbord en hét gezicht

De tweede troef is het vooruitzicht van een lange én succesvolle carrière bij Barcelona. Haaland moet na het vertrek van Messi hét uithangbord en hét gezicht van Barça worden. Schijnwerpers die hij bij een andere grootmacht wellicht altijd zal moeten delen.
 

Manuel Gonzalez

La Liga \\ Borussia Dortmund \\ Barcelona
 
 
Reacties.