Heeft Genk dé ideale vervanger voor Onuachu al zo goed als beet? 'Aanvaller laat Fenerbahçe weten dat hij terug wil keren'

18 mei 2021 21:13

Scoort Ally Samatta volgend seizoen opnieuw doelpunten in het shirt van KRC Genk? De Limburgers staan niet weigerachtig tegenover een terugkeer van de voormalige aanvaller. Ook de Tanzaniaan heeft zijn zinnen op een transfer gezet.

Dimitri De Condé gaf eerder al tekst en uitleg bij een eventuele terugkeer van Ally Samatta naar KRC Genk. Al zal het dan wel onder Limburgse voorwaarden zijn. Het volledige artikel kan je HIER nalezen. 

Volgens de Turkse media ziet Samatta zichzelf alvast als dé ideale opvolger van Paul Onuachu. Meer zelfs: de aanvaller heeft de clubleiding van Fenerbahçe al laten weten dat hij wil vertrekken en dat zijn volgende bestemming de Luminus Arena is. 

Géén (grote) transfersom én inleveren

Niettegenstaande zal daar iets tegenover moeten staan. Samatta is dan wel geen basispion bij Fenebahçe, maar de Turken betaalden zes miljoen euro voor de Tanzaniaan. Daarnaast zal de aanvaller in Limburg moeten inleveren op zijn loonbriefje.
 

KRC Genk \\ Fenerbahçe
 
 
 
Reacties.