Manchester United laat opnieuw dure punten liggen: Engelse topclub raakt niet verder dan 1-1 gelijkspel tegen Everton

02 oktober 2021 15:38

Het wil dit seizoen niet echt lukken voor Manchester United. Ondanks de vele transfers, laat de ploeg te vaak punten liggen. Ook deze middag raakten de Mancunians niet voorbij Everton. Het werd 1-1.

Na de eerste helft zag het er nochtans goed uit voor Manchester United. De thuisploeg kwam goed voor de dag en net voor de rust kwamen ze ook verdiend op voorsprong dankzij een mooi doelpunt van Anthony Martial. Het was zijn eerste doelpunt van het seizoen.

In de tweede helft leek Manchester United alles onder controle te hebben, maar Everton sloeg genadeloos toe op een counter. De bal kwam uiteindelijk tot bij Townsend en die legde de bal naast De Gea in doel: 1-1.

In het slot leek Everton zelfs nog op voorsprong te komen via Yerry Mina, maar de verdediger stond duidelijk buitenspel, waardoor het doelpunt werd afgekeurd. 1-1 werd zo de eindstand en daardoor komen Manchester United en Everton voorlopig samen naast Liverpool aan de leiding met 14 punten.