Mbappé draait rollen om, vertelt zijn versie én bevestigt vertrek bij PSG: "Dan kon de club wél nog een transfersom voor me krijgen"


Foto: © photonews 04 oktober 2021 21:51

Kylian Mbappé is op weg naar Real Madrid. Dat staat helemaal vast nadat ook de Fransman zelf zijn vertrek bij PSG heeft bevestigd.

Bovendien kreeg Mbappé de voorbije weken kritiek te verduren. De fans van PSG vinden het namelijk niet kunnen dat de 22-jarige Fransman in de sloturen van de transfermarkt nog een transfer naar Real Madrid probeerde te versieren.

“Maar ik heb het clubbestuur eind juli al laten weten dat ik wil vertrekken”, doet Mbappé zijn versie van de feiten bij RMC Sport. “Ik heb dat gevraagd vanaf het moment dat ik de beslissing had genomen om mijn contract niet te verlengen.”

“Op die manier kon de club nog een transfersom voor me krijgen én een waardige vervanger zoeken”, gaat Mbappé verder. “Ik ben altijd gelukkig geweest bij PSG. Daarom wil ik dat de club zich op mijn vertrek kan voorbereiden.”

Van 150 miljoen euro naar... vrije transfer

Eind augustus weigerde PSG nog een bod van meer dan 150 miljoen euro - het exacte bedrag varieert naargelang de bron - op Mbappé. Het ziet er steeds meer naar uit dat de Parijzenaren de sterspeler gratis zullen moeten laten gaan.
 

Manuel Gonzalez

Ligue 1 \\ Primera Division \\ PSG \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.