13u30: Kan Antwerp punten thuis houden of recht Club Brugge de rug na 1-5 tegen City?

24 oktober 2021 10:00

Straks speelt Anderlecht nog tegen Beerschot en treffen Racing Genk en AA Gent elkaar. Maar dé topper van de 12 speeldag is ongetwijfeld Antwerp-Club Brugge

Antwerp

Zowel Antwerp als Club Brugge hebben een Europese wedstrijd achter de rug. Al moest Antwerp wel naar Turkije reizen op donderdag terwijl Club Brugge thuis dinsdag tegen Club Brugge speelde.

De thuisploeg nam donderdag een punt mee uit Fenerbahçe, hun eerste punt van deze Europese campagne. 

In de Jupiler Pro League was Antwerp aan een sterke reeks bezig van 15/15 met onder meer overwinningen tegen Racing Genk, Union en AA Gent. Maar vorige week werd er wel verloren tegen Zulte-Waregem.

De troepen van Priske hebben dus opnieuw iets te bewijzen en welke tegenstander is dan bezig dan huidig landskampioen Club Brugge?

Antwerp staat voorlopig op de 4e plaats in het klassement maar als er gewonnen wordt, springen ze over Club Brugge naar de 2e plaats.

Club Brugge

De bezoekers zullen opnieuw hun rug willen rechten na het 1-5-verlies tegen Manchester City in de Champions League deze week. Club Brugge speelde zijn minste match van deze campagne, al was City enorm sterk.

Bij Club Brugge wordt het uitkijken of Izquierdo meer speelminuten zal krijgen van Clement. Wesley alleszins niet, de Braziliaan zit opnieuw niet in de selectie.

Bet-tips bij Betfirst

Club Brugge wint en beide teams scoren: x3,40

Antwerp wint en beide teams scoren: x7,25

Gelijkspel bij rust: x2,40

 

Jelle Heyman

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.