'Anderlecht richt pijlen (opnieuw) op Iranese international, maar krijgt concurrentie van PSV, Torino én Shakhtar'


Foto: © photonews 02 november 2021 21:23

Peter Verbeke moet deze zomer (opnieuw) op zoek naar aanvallende versterking. Al zal de sportief directeur van RSC Anderlecht een eerder verloren piste bovenhalen.

Benito Raman heeft dan wel een langdurig contract bij RSC Anderlecht, maar met Christian Kouamé en Joshua Zirkzee lopen er ook twee huurlingen rond. En dus moet Peter Verbeke deze zomer opnieuw op zoek naar een centrumaanvaller. 

Of beter gezegd: daar is de paars-witte sportief directeur al mee bezig. Volgens A Spor denkt Anderlecht opnieuw aan Allahyar Sayyadmanesh. De Iranese international stond afgelopen zomer al op de radar, maar de onderhandelingen met Fenerbahçe SK sprongen af. 

Sayyadmanesh voetbalt momenteel op huurbasis voor Zorya Lugansk, maar gaf zelf al aan dat hij niet wil terugkeren naar Istanboel. Bovendien loopt het huurcontract op het einde van dit kalenderjaar af. 

Een pak concurrentie

Anderlecht kan er dus van profiteren om hem binnen te halen én de 20-jarige spits de tijd geven om zich aan te passen. Al is de concurrentie niet min. Ook PSV, Torino FC en Shakhtar Donestk hebben zijn naam - geen cadeau alleszins - op hun verlanglijst gezet. 
 

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zorya
 
 
 
Reacties.