Manchester City zet scheve situatie recht en de Belgen van Borussia Dortmund gaan in Portugal onderuit

24 november 2021 23:12

Er stonden weer een aantal interessante partijen op het programma in de Champions League. Tijd om even te kijken wat de resultaten waren en welke landgenoten in actie kwamen.

Manchester City - PSG 2-1

Geen Kevin De Bruyne bij Manchester City die ontbrak omwille van een blessure. De doelpunten waren weggelegd in deze partij voor de tweede helft. PSG kwam op voorsprong via Kylian Mbappé maar City kon tegenscoren via Engels international Raheem Sterling. Van een gelijkmaker ging het in de 76ste minuut naar een voorsprong via Gabriel Jesus.

Altético Madrid - AC Milan 0-1

Bij Atlético Madrid stond Rode Duivel, Yannick Carrasco tussen de lijnen. Terwijl collega Rode Duivel, Alexis Saelemaekers het mooie weer mocht maken bij AC Milan. Het enigste doelpunt van de partij viel in het slot waardoor AC Milan met de drie punten naar huis ging. Het mocht hiervoor Junior Messias bedanken.

Liverpool - FC Porto 2-0

Divock Origi moest bij Liverpool zich tevreden stellen met een invalbeurt in de 72ste minuut. Op dat moment stond het al 2-0 voor Liverpool dankzij doelpunten van Thiago Alcantara en Mohamed Salah.

Sporting Lissabon - Borussia Dortmund 3-1

Twee landgenoten tussen de lijnen bij de Duitsers. Zo was er een basisplaats weggelegd voor Axel Witsel en Thomas Meunier. Zij verloren zwaar van de Portugezen van Sporting Lissabon met 3-1 en eindigde de wedstrijd met 10 na een rode kaart van Emre Can.

Sheriff Tiraspol - Real Madrid 0-3

Natuurlijk stond Thibaut Courtois tussen de palen bij Real Madrid. Voor Eden Hazard was er geen plek op de bank voorzien. Real Madrid won vlot van Sheriff met 0-3 dankzij doelpunten van David Alaba, Toni Kroos en Karim Benzema.